У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 768

У четвер 9 червня відбулось п’яте засідання виконкому міської ради. Відкрив і вів його секретар міської ради Олександр Ковтонюк.
Затвердивши порядок денний члени виконкому  заслухали начальника відділу фінансів та бухгалтерського обліку міської ради В. Т. Тугушеву стосовно впровадження графікового порядку роботи дитячих навчальних закладів міста в літній період 2016 року.
З метою стабільного фінансово-господарського забезпечення дошкільних закладів, підготовкою до роботи в осінньо-зимовий період, враховуючи пропозиції завідуючих та згоду батьків, діти яких виховуються в дитячих садках, виконком міської ради вирішив: впровадити графіковий порядок роботи дитячих навчальних закладів міста в літній період 2016 року з призупиненням роботи:  ДДЗ №3 з 21 червня по 19 липня;  ДДЗ №4 з 25 липня по 21 серпня;  ДДЗ №5 з 21 червня по 19 липня; ДДЗ №6 з 25 липня по 21 серпня.
Надати відпустки педагогічному та обслуговуючому персоналу на період призупинення роботи дитячих дошкільних закладів.
Завідуючим ДНЗ № 3,4,5,6 (Помагай біс С.В. Запорощук Н.А. Байді Д.В. Свербиус Т.В.) забезпечити прийом дітей, як виняток, батьки яких працюють і не мають можливості утримувати їх вдома, з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних вимог.
Зобов’язати завідуючих ДНЗ № 3,4,5,6 з метою забезпечення збереження майна ввести додатково по 1,15 посади охоронців на період призупинення роботи закладу.
З метою патріотичного виховання молоді, пропаганди і популяризації сучасної української культури та святкування в місті Гайвороні свята Івана-Купала, виконком міської ради прийняв рішення затвердити план заходів святкування Івана Купала, серед яких: організація робіт по упорядкуванню території міського пляжу та забезпечення технічних засобів по озвученню свята; організація призів та подарунків для конкурсів та спортивних змагань; концертно-розважальна програма для дітей та дорослих, вечір відпочинку.
Керуючись нормативними документами щодо порядку видалення дерев та кущів, правилами утримання зелених насаджень в місті та з метою благоустрою міського кладовища члени виконкому міської ради своїм рішенням надали КП "Гайворонський комунальник" дозвіл на проведення санітарних вирубок, видалення сухостійних, буреломних, вітровальних, пошкоджених хворобами та шкідниками дерев і кущів, вирубки дерев, чагарників на території міського кладовища.
Розглянувши заяву мешканців багатоквартирного житлового будинку по вул. Центральна, 80 щодо самостійного управління та утримання багатоквартирного будинку за адресою м.?Гайворон, вул.?Центральна, 80, керуючись Законом України «Про особливості права власності у багатоквартирному будинку», Законну України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради вирішив забезпечити збереження протоколу №1 від 19 квітня 2016 року зборів співвласників квартир і нежилих приміщень будинку № 80 по вул. Центральна, м.?Гайворон. Розмістити результативну частину рішення прийнятого зборами співвласників на офіційному веб-сайті Гайворонської міської ради.
Зобов’язати?КП «Гайворонський комунальник» передати примірник технічної документації на будинок згідно з переліком визначеним центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної житлової і політики у сфері житлово-комунального господарства, особі уповноважені співвласниками у передбаченому Законом порядку.
Аналогічне рішення прийнято стосовно заяви мешканців багатоквартирного житлового будинку по вул. Гайворонська, 19.
Також виконком розглянув деякі інші питання і прийняв відповідні рішення.

Заряна Мамедова,
заступник міського голови.