Прибрали кладовище

  • 700

   До міської ради в останній місяць надійшло багато звернень від жителів села Садове (колишнє Орджонікідзе) з приводу наболілого для них питання щодо прибирання кладовища, яке знаходиться на окраїні села. Село хоч і знаходиться на відстані від міста, але входить в підпорядкування міської ради. Жителі села самостійно не в змозі прибрати кладовище, оскільки працездатного населення в селі залишилось дуже мало, в зв’яжу із цим вони й звернулись по допомогу до міського голови. Міським головою була підтримана ініціатива мешканців с. Садове прибрати та упорядкувати кладовище. Запропоновано депутатам міської ради спільно з працівниками апарату міської ради провести відповідні роботи по облагородженню території кладовища.
   

   27 квітня на кладовищі в с. Садове проведено заходи по його облагородженню, вирубано кущі, які не давали проходу, проведено зріз сухих дерев, зачищено територію від сміття.
   Міський голова Роман Волуйко вдячний небайдужим депутатам та працівникам міської ради, які взяли участь у прибиранні та облагородженні кладовища в с. Садове. Вважає, що спільними зусиллями можливо зробити багато приємних та корисних справ.
      

Секретар міської ради О.Ковтонюк