КОМУНАЛЬНИКИ: МИ ПОВИННІ ЯКІСНІШЕ ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ

  • 625

Фото без опису

Напередодні професійного свята комунальників, нам вдалось поспілкуватись з керівником КП «Гайворонський комунальник» Дмитром Мельником. В короткому інтерв’ю  він поділився своїм баченням роботи підприємства.

  • Дмитро Володимирович, які завдання перед вами як керівником стоять головними на порядку денному?
  • Перше завдання – це звичайно ж стабілізація кадрового складу підприємства. Адже кадри вирішують все. Кожну роботу має виконувати фахівець. Другим і, напевно, не менш важливим є зміцнення матеріальної бази підприємства та покращення структурних підрозділів – водозабору, очисних споруд, житлово-комунальної сфери.
  • Які чинники, на Вашу думку, зроблять підприємство більш стабільним?
  • Підприємство буде мати міцну основу, коли на рахунках будуть кошти.  Для того, щоб мати достатній фінансовий ресурс, ми маємо якісно і своєчасно виконувати послуги, які надаємо споживачам.
  • Над якими напрямками  покращення комунальної сфери життя міста сьогодні ведеться робота?Фото без опису
  • Один із головних напрямків – забезпечення цілодобового постачання споживачам питної води. У цьому напрямку постійно ведеться робота, але існує ряд проблем, які не дають можливості зробити намічене. Проте наша наполегливість і раціональний підхід в недалекому майбутньому дадуть результат, який помітять усі гайворонці.

Серед інших робіт – сьогодні працівники з благоустрою, техніка працюють, щоб причепурити наше місто до Пасхальних свят.

А в загальних аспектах, підприємство орієнтується в роботі на Програму соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік,прийняту міською радою. Це наш головний дороговказ.

Є чимало проблем, але ми не стоїмо на місці, розробляємо новіпідходи до роботи, запрошуємо нових спеціалістів і, думаю, нам вдасться покращити роботу підприємства і, відповідно, надання гайворонцям усіх комунальних послуг.

  • Дякуємо за розмову!

З нагоди професійного свята працівників комунального господарства, міський голова Роман Волуйко привітав працівників КП «Гайворонський комунальник», вручив подяки і грамоти кращим спеціалістам. Усьому колективу очільник міста побажав плідної праці на благо громади, , сімейного затишку, благополуччя, добра і миру.