МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОЗВІТУВАВ ПЕРЕД ГРОМАДОЮ

  • 646

 

Учора, 26 лютого, в актовій залі районного Будинку культури міський голова Роман Волуйко прозвітував перед громадою Гайворона за свою роботу у 2016-му році.Фото без опису
У звіті Роман Тарасович поінформував гайворонців про структуру міської ради, її основні завдання, а також розповів про здобутки у роботі депутатів, виконкому і апарату міської ради.
Звіт складався з декількох тематичних частин, зокрема благоустрій, соціальні сфера, газифікація, та ін.. Міський голова розповів про стан справ з ремонту доріг, зокрема про те, що виконано і що не вдалось зробити в 2016 році, але буде зроблено в 2017-му. Також з допомогою мультимедійного проектора було представлено фото-звіт з ремонту тротуарів у місті, алей в парку Перемоги, ремонт ритуального майданчика, підсобних приміщень та паркану на кладовищі тощо.
Також у звіті Р. Волуйко розповів про здобутки з освітлення міста, а також плани на майбутнє. Присутніх було поінформовано про стан справ у соціальній сфері, зокрема фінансування садочків і шкіл міста, підтримку малозахищених верств населення, обдарованих дітей, спортсменів та юних митців.
Міський голова поділився планами і перспективами роботи міської ради на 2017 рік і отримав схвальні відгуки від присутніх в залі гайворонців. Глядачі з залу ставили міському голові запитання, на які він, за можливості, відповідав.
Подякувавши усім присутнім міський голова Роман Волуйко привітав усіх з святом Масляної і прощеної неділі і на цьому свій звіт завершив.Фото без опису

Повний текст звіту буде оприлюднено пізніше.