З велоклубом до здорового способу життя й екологічності

  • 640

  Нашому місцевому велоклубу «Гайворон» майже 3 роки. За цей час багато чого сталось. Активно організовували велопоходи в межах нашого?славного Гайворонського району і за його межами. Декілька разів організовували подорожі і в українських масштабах, зокрема їздили в Карпати, Букський та Актовський каньйони, подорожували по маршруту Рудниця- Молдова. На даний час ми активно співпрацюємо з велоклубами з м. Бершать та м. Умань, які, як і ми, розвиваються за рахунок ентузіазму та любові до велоподорожей, та і взагалі до велоспорту, як вияву здорового способу життя та екологічного транспорту.

  Ось і на чергових вихідних учасники нашої маленької спільноти вирішили гарно провести час та проїхатись по маршруту Гайворон - Берізки Бершадські - Гайворон, їдучи понад річку Південний Буг, милуючись мальовничими краєвидами нашої Батьківщини. Їхали двома частинами: перша поїхала в суботу, до якої приєдналось декілька молодих хлопців і які їхали вперше. Це стало приємною новиною оскільки розвиток та кількість учасників зростає. Друга частина вирушила в неділю тим самим маршрутом. Гарною несподіванкою стало те, що до нас приєднався міський голова Роман Волуйко і прийняв участь у велопрогулянці. Проїхавши більшу частину маршруту, зупинились на обід зі смажених сосисок на кострі та чай з печивом. Після незначного відпочинку вирушили далі до м.Гайворон. За час вихідних в усіх учасників залишились гарні враження та багато приємних емоцій.

  На останок хочеться сказати, що ми нарешті дочекались від нашої влади уваги до себе, якої так хотілось від початку заснування Гайворонського велоклубу. Надалі будемо розвиватись і проводити цікаві велозаходи, подорожі та змагання з велоспорту. Приєднуйтесь до нас, адже спорт - це сила та здоров’я!

Миру всім!

Максим КОТОГУРА.

На знімках: під час велоподорожі.