Прибирання території міста

  • 759

 

 

   З першого квітня міськвиконком оголосив про проведення місячника благоустрою міста з метою підготовки Гайворона до свят. В свою чергу, апарат міської ради своїм прикладом показав, що не лише закликає, а й сам активно бере участь у великому прибиранні міста.

   Засукавши рукава, працівники міської ради на чолі з міським головою Р. Волуйком прибрали від торішнього сміття та впорядкували клумбу, що на в’їзді в Гайворон зі сторони Долинівки. На прибрану клумбу висадили квіти. Ця ініціатива має стати початком всезагального прибирання та облагородження рідного міста.

   Напередодні комунальники розпочали роботи з озеленення міста. Працівники КП «Гайворонський комунальник» висадили на клумби по вулиці В.Стуса, біля пам’ятника вузькоколійної залізниці паротяга МТ-202,  та на інших вулицях міста кілька сотень кущів вічнозеленого самшиту. Планується продовжити роботи з озеленення міста під час місячника благоустрою. Міськвиконком закликає долучатись до озеленення Гайворона усіх гайворонців, колективи установ і організацій. Зробімо наше місто квітучим і чистим!

Юлія СІЧКАР.

 

На знімках: апарат міської ради під час прибирання міста; комунальники озеленюють вулиці міста.