САНІТАРНА ОЧИСТКА МІСТА!

  • 585

 

 

        Відповідно до заходів затверджених рішенням виконавчого комітету Гайворонської міської ради від 31.07.2018 р. № 73 "Про проведення заходів, щодо боротьби з американським білим метеликом та іншими карантинними рослинами" розпочато їх виконання. 
        Спеціалістом з контролю за благоустроєм міста Гайворонської міської ради Недзвецьким М.В., проводиться перевірка та за наявності вживаються відповідні заходи адміністративного впливу за невиконання робіт по знешкодженню карантинних організмів - амброзії полинолистої та повитиці польової до всіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, які діють на території міської ради, навчальних закладів, власників приватних домоволодінь. 
        Сьогодні по місту проводилась санітарна очистка від карантинних організмів. Було частково очищено узбіччя об"їзної дороги до сміттєзвалища. Завтра будуть продовжені роботи по очищенню узбіччя від карантинних рослин в районі новобудов, вул. Центральної, вул. Ніни Богач, вул. Київської, вул. Чернишевського та інші.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису