Обслуговування платників податків

  • 734

Більше 500 адміністративних послуг надали фахівці центру обслуговування платників Гайворонщини

 

20.04.2016 року

 

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.

З початку 2016 року до ЦОП Голованівської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області звернулося 567 суб’єктів господарювання та громадян щодо отримання вищезазначених послуг. З них надано 559 адміністративних послуг.

Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з видачі кратки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, книг обліку розрахункових операцій, надання витягу з реєстру платників єдиного податку тощо.

Відзначимо, що для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання. З повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються органами ДФС у Кіровоградській області, можна ознайомитися на сайті відомства за електронною адресою: http://kr.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

 

Прес – служба Голованівської ОДПІ

ГУ ДФС у Кіровоградській області