У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 611

 

У вівторок 24 жовтня відбулось чергове засідання виконкому міської ради. Головував на засіданні міський голова Роман Волуйко. Затвердивши порядок денний депутати розглянули питання про продовження строку дії Договорів на перевезення пасажирів на міському автобусному маршрутах загального користування №2 та №3. Беручи до уваги постійний прогрес перевізника у покращенні якості надання послуг, розширенню автопарку, співпраці з органом місцевого самоврядування, виконком  прийняв рішення продовжити дію договорів на перевезення пасажирів на міських автобусному маршрутах загального користування №2 та №3 з ФОП Степанюк О.С. на наступний термін.

З метою комплексної реконструкції-міського парку культури та відпочинку «Юність» по вул. Б.Хмельницького, його інфраструктури, організації активного відпочинку та розваг, задоволення культурних запитів різноманітних груп населення, створення умов для відновлення фізичних, духовних сил, спілкування людей у сфері дозвілля, розвитку художньої та технічної творчості, виховання екологічної культури, виконком міської ради затвердив ескізний проект з реконструкції парку «Юність» в м. Гайворон.

Розглянувши лист районного?керуючого Товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-маркет», виконком міської ради вирішив погодити  ТОВ «АТБ-маркет» цілодобовий режим роботи об’єкту торгівлі до 01.11. 2018 р.

Заслухавши інформацію заступника міського голови Хмари З.Е., виконавчий комітет затвердив звіт по роботі зі зверненнями громадян за три квартали 2017 року. Детальніше читайте в матеріалі «Громадяни звертаються в міську раду» в наступному номері газети.

Виконком розглянув деякі інші питання і прийняв відповідні рішення.

 

Заряна ХМАРА,

заступник міського голови.