Велике прибирання триває

  • 687
   З початку квітня в місті оголошено місячник благоустрою. Городяни активно прибирають свої подвір’я,  ремонтують будинки, висаджують квіти, кущі та дерева. Комунальники активно прибирають вулиці, парки та сквери міста, білять дерева та бордюри.
   Наближається Великдень і поминальна неділя, коли громадяни ітимуть на кладовище, щоб вшанувати пам’ять померлих родичів. Тож цими днями розпочалась активна робота комунальників з облагородження міського кладовища. Працівники підприємства вирубують та вивозять порость молодих древ та кущів, прибирають бур’ян і сміття. Уже вивезено близько десяти КаМаЗів сміття і це ще тільки початок.
   Ведуться ремонтні роботи з облагородження ритуального майданчика та прилеглої до нього території на міському цвинтарі.
   З метою покращення доріг у місті з наступного тижня розпочинається поточний ремонт асфальтних доріг Гайворона. Про це редакції повідомив міський голова Роман Волуйко. Затримка з початком цих робіт була через відсутність бітуму, оскільки асфальтний завод не працював і тільки почав продукувати свою продукцію. Тож уже через кілька днів можна чекати початку робіт з ремонту доріг, які проводитиме філія Гайворонський райавтодор.
   Водночас міська рада не забуває і про інші дороги в місті, які не мають твердого покриття, повідомив міський?голова. –?Грейдерування грунтових доріг триватиме. Наразі техніка працює в західній частині міста. Як тільки там роботи будуть завершені продовжиться всипання та грейдерування доріг в центральній частині Гайворона.
 
Максим ШУЛЬГА.
На знімку: прибирання кладовища.