СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ – ДЛЯ ДІТЕЙ

  • 2106

Що може зробити щасливішими батьків, ніж бачити здоровими, щасливими і усміхненими своїх дітей. А в багатоквартирних будинках 23-24 по вулиці Василя Стуса юних гайворонців мешкає аж півтора десятка, що є рідкістю сьогодні. Але, на жаль, діти не мають де проводити свій вільний час. Попри те, що будинок у центрі міста, належного дитячого майданчика тут не було.Фото без опису

Звичайно ж батьки, що переживають за своїх дітей, небайдужі сусіди вирішили виправити ситуацію і самотужки, своїми руками облаштували дитячий майданчик. Створили нехитрі споруди, пісочницю, на яких діти могли б відпочивати, гратись і розвиватись. Але ресурси не безкінечні і на все задумане не вистачило коштів. Тоді ж батьки звернулись до депутата міської ради від свого округу звернулись до міського голови Романа Волуйка за допомогою.  Попросили допомогти з фарбою, щоб оздобити встановлені дитячі споруди. Приємно вражений ініціативою гайворонців самим облаштувати свій двір,  у відповідь міський голова, окрім того, що дав згоду на допомогу з матеріалами, запропонував встановити ще й спортивні споруди та гойдалку. Що  й було зроблено. Тож малеча тепер проводить час не за комп’ютерами, а грається, займається спортом на власному дворовому майданчику.

Тож мешканці будинку висловлюють найщиріші слова подяки міському голові Р. Волуйку, за допомогу в облаштуванні дитячого спортивного майданчика. І ставлять свій досвід у приклад іншим гайворонцям, які не просто чекають, поки їм хтось щось зробить, а, закотивши рукави, самотужки намагаються створити благоустрій своїх дворів і будинків.

 

Олександр ГЕРАСИМЧУК.

На знімку: малеча на новому дитячому майданчику.