Деякі депутати не з’являються на сесії міської ради!

  • 839

Фото без опису

13 вересня о 14:00 міським головою Р. Волуйко скликалась позачергова сесія міської ради, на якій було винесено декілька питань бюджетного характеру та близько сотні земельних питань. Але ці питання залишились без розгляду, так як більшість депутатів знову проігнорувала сесію.

Загалом, за 9 місяців 2018 року скликалось шість сесій міської ради. Зробивши аналіз поіменного голосування ми з’ясували хто саме ігнорує сесії.

 

Фото без опису

Як видно з таблиці:

  • 4 сесії проігнорували 7 депутатів;
  • 5 сесій проігноровано 3-ма депутатами;
  • один депутат не був офіційно зареєстрований на жодній сесії.

Фактично, група депутатів, більшість з яких є працівниками бюджетних установ, саботують роботу міської ради, свідомо не з’являються на засідання сесій. А також, свідомо, ухиляючись від виконання своїх обов’язків, спричиняють такі обставини, за яких міська рада не може нормально функціонувати та приймати рішення, що стосуються, як громади в цілому так і конкретного жителя міста.

Як зазначалось раніше - «Депутатам міської ради, які не беруть участь в роботі сесій, свідомо ухиляючись від виконання своїх обов’язків, - Вас обрано жителями міста в інтересах яких потрібно приходити на сесії міської ради та в інтересах яких голосувати за прийняття необхідних рішень. А у разі Вашого небажання виконувати депутатські обов’язки, Ви можете скласти свої повноваження і дати можливість іншим громадянам, які бажають працювати на благо громади міста, виконувати депутатські обов’язки.»

Наступна сесія запланована міським головою на 28 вересня. Можливо цього разу депутати проявлять більшу відповідальність перед виборцями і з'являться на сесію.