БК «ГАЙВОРОН» ЗНОВУ КРАЩИЙ В ОБЛАСТІ

  • 775

 

Після п’ятирічної перерви баскетбольний клуб «Гайворон» тріумфально  повернувся в першість Кіровоградської області.

10 червня, у приміщенні спортивної зали педагогічного університету, відбувся турнір з баскетболу. У змаганнях в залік обласних спортивних ігор серед команд ОТГ, районів та міст взяли участь 12 чоловічих та 7 жіночих команд. У чоловіків команди були розбиті на 4 підгрупи. У своїй БК «Гайворон» впевнено виграв у ОЛександрівського та Новомиргородського районів. У півфіналі була запекла битва з Олександрійським районом, де перемога була виборена на останніх секундах гри. А в фіналі наші спортсмени впевнено розібрались із суперниками з Бобринецького району.Фото без опису

Таким чином БК «Гайворон» знову став чемпіоном області.

В складі команди були як ветерани Гайворонського баскетболу (які неодноразово ставали чемпіонами і призерами обл.першості) так і молоді гравці які вперше стали чемпіонами і будуть продовжувати традиції. Склад команди: Ємельянович Володимир,Золотов Максим,Сомик Максим,Івасик Іван,Будагян Артур,Волуйко Роман,Дятленко Олександр,Харлов Сергій і вічно молодий капітан команди Трачук Анатолій.

Капітан гайворонської команди зазначив, що це була не легка, та все ж тріумфальна перемога. Чемпіони висловили вдячність депутатам обласної ради Михайлу Бевзенку, Роману Тімушу та депутату Гайворонської міської ради Олегу Томашевському за вагому моральну і матеріальну підтримку команди і змагань в цілому.

Перемога БК «Гайворон», друге місце дитячої команди в області та третє місце юнаків у стріт-болі свідчать про те, що в місті відбувається певний баскетбольний бум. І цей бум потрібно якось підтримати.

 

За матеріалами інформаційного порталу Кіровоградщини MANDARIN – NEWS.