У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 799

У понеділок 29 серпня відбулось сьоме засідання виконавчого комітету міської ради. Вів засідання міський голова Роман Волуйко.

ГОТУЮЧИСЬ ДО ЗИМИ

Затвердивши порядок денний, члени виконкому розглянули питання «Про хід підготовки підприємств, житлового фонду, дошкільних навчальних закладів та міського будинку культури до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 роки». З метою сталого функціонування комунальних підприємств, житлового фонду, дошкільних навчальних закладів та міського будинку культури до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років, заслухавши та обговоривши інформацію керівників вищезазначених закладів, щодо виконання завдань визначених заходами з підготовки до зими та використання всіх наявних резерві та ресурсів по належній підготовці усіх комінальних об'єктів міста до зими члени виконкому вирішили: інформацію про хід підготовки комунальних підприємств, житлового фонду, дошкільних навчальних закладів ті міського будинку культури до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 роки взяти до відома; КП «Гайворонський комунальник» повністю завершити заходи по підготовці роботи житлово-комунального комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період на 2016-2017 роки, в тому числі: виконання планових поточних ремонтів покрівель багатоповерхових будинків до 1 жовтня 2016 року; здійснити перевірку експлуатації димо-вентиляційних каналів, електрощитових, внутрішньо-будинкових мереж багатоповерхових будинків до 10 жовтня 2016 року; провести в повному обсязі заходи з підготовки водопровідно-каналізаційної мережі до роботи в зимовий період; забезпечити заготівлю протиожеледних матеріалів в необхідній кількості; провести підготовку дорожньої техніки до початку проведення робіт в зимовий період; забезпечити до роботи в зимовий період артезіанскі свердловини та каналізаційні мережі міста. Керівникам дошкільних навчальних закладів міста: завершити роботи з утеплення приміщень дитячих закладів до 01.10.2016 року забезпечити підготовку котелень та теплових мереж до опалювального сезону. Керівникам дошкільних навчальних закладів та міського Будинку культури вжити відповідних заходів щодо придбання твердого палива та створення запасу вугілля/дров до 1 жовтня 2016 року не менше 40% від загальної потреби міських котелень на весь опалювальний сезон.

УТВОРЕНО КОМІСІЮ ДЛЯ СПИСАННЯ БУДИНКІВ

Відповідно до Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоповерховому будинку», Порядку списання з балансу багатоповерхових будинків, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 301, розглянувши лист комунального підприємства «Гайворонський комунальник», міськвиконком прийняв рішення затвердити склад комісії для списання багатоповерхових будинків з балансу КП «Гайворонський комунальник» при Гайворонській міській раді.

Склад комісії для списання багатоповерхових будинків з балансу КП «Гайворонський комунальник»?при Гайворонській міській раді: Голова комісії – заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури, благоустрою, будівництва, комунального господарства, підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення та захисту прав споживачів. Заступник голови комісії - начальник комунального?підприємства «Гайворонський комунальник». Секретар комісії - інженер з охорони праці КП «Гайворонський комунальник». Члени комісії: заступник начальника з питань благоустрою та обслуговування житлового фонду; головний бухгалтер КП «Гайворонський комунальник»;?майстер рем.групи КП «Гайворонський комунальник», начальник юридично-адміністративного відділу апарату Гайворонської міської ради Депутат міської ради (за згодою). До складу комісії входять: представник виконавця послуг з управління будинком або виконавця послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових?територій. Уповноважена особа (особи) від співвласників багатоповерхового будинку (за згодою).

ЗАТВЕРДЖЕНО ЗАХОДИ ДО ДНЯ МІСТА

У зв'язку з підготовкою та проведенням свята Дня міста 25 вересня 2016 року члени виконкому затвердили план відповідних заходів. Ним передбачається: організація поточних робіт по благоустрою міста; встановлення державної символіки України, наглядної агітації, святкове вбрання міста на стадіоні «Прибужець», організація спортивних турнірів та нагородження переможців; організація виставок квітів, дарів природи, гворів самодіяльних майстрів образотворчого та декоративного-ужиткового мистецтва дитячої та юнацької творчості; організація концерту аматорів художньої?самодіяльності Гайворонського району та естрадних виконавців; визначення для нагородження двори зразкового порядку, організації, підприємства, підприємців міста та ін.

Також виконком розглянув інші питання і прийняв відповідні рішення.

 

Заряна Мамедова,

заступник міського голови.