БОРЮЧИСЬ З НЕГОДОЮ

  • 688

Фото без описуУ зв’язку зі зміною погодних умов на дорогах міста Гайворон 8 лютого 2017 року задіяно було  8 одиниць пристосованої до снігоочищення техніки та 1 ручна снігоочисна машини для розчищення тротуарів. Протягом доби розчищались снігові  замети на дорогах, тротуарах та паркових зонах. КП «Гайворонський комунальник» максимально задіяно увесь трудовий ресурс   для розчищення від снігу комунальних доріг, тротуарів та паркових зон.

Гайворонська міська рада висловлює щиру подяку за допомогу з розчищення снігу на території міста ПП Слівко, ПП Луцький, Пойді В.В., Сироті Ю.В., Метановському  О.Г, Бартошеку Р.О., Барановському В., який виявив бажання в допомозі прибирання тротуарів міста на снігоочисній машині.Фото без опису

Гайворонська міська рада  нагадує, що згідно з Правилами благоустрою міста, суб’єкти господарської діяльності, підприємства, організації усіх форм власності та мешканці міста (особливо ті, хто проживає у приватному секторі), зобов’язані в зимовий період забезпечувати очищення прилеглої території від заметів та здійснювати протиожеледні заходи. 

Боротьба зі сніговими заметами триває.Фото без опису