ВІТАЛИ ВІЙСЬКОВИХ, ВОЛОНТЕРІВ І ПРЦІВНИКІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

  • 638

Минулий тиждень був сповнений на свята. П’ятого грудня – День волонтера, шостого – День Збройних Сил України, сьомого – День місцевого самоврядування. З нагоди усіх цих дат в районному Будинку культури відбулись урочисті заходи.

Керівники району Д. Грабовий та Ю. Клименко, міський голова Р. Волуйко, військовий комісар Володимир Бєлей вітали волонтерів, військових та представників органів місцевого самоврядування зі святами.

Військовий комісар повідомив, що наказом Міністерства оборони №614 нагрудним знаком «Знак пошани» нагороджений учасник бойових дій на сході України гайворонець Дмитро Нарадовий. Відзнакою Кіровоградськї області «За доблесть і честь» нагороджений учасник бойових дій Артур Швець із с. Казавчин.  За патріотизм, мужність і силу духу проявлену при виконанні конституційного  обов’язку щодо захисту Батьківщини та  з нагоди 25-ї річниці  Збройних Сил України грамотами військового комісарату нагороджено військовослужбовців запасу Вадима Майка, Сергія Єфременка, Руслана Рудя, Ігоря Мураша, Родіона Мураша, Вадима Самайчука, Сергія Веснянцева, Дмитра Юрченка, Андрія Люльчака, Олександра Шестопаля, Олексія Лук’янчука, військовослужбовця за контрактом Олександра Мельниченка.

Міський очільник Роман Волуйко у виступі зазначив, що український народ продемонстрував справжню єдність зі своєю армією, і це свято ми відзначаємо як єдина велика родина. В єдності і є наша сила.

З нагоди свят а також за мужність і героїзм проявлені під час участі в АТО він вручив грамоти учасникам бойових дій Роману Друзю, Олександру Гніденку, Тарасу Кузику, Ігорю Запорощуку, Віктору Паудіну. Грамотами було відзначено волонтерів Анатолія Стардуба, Олексія Путенка, Олену Нестерович.

Також голова міської громади привітав з Днем місцевого самоврядування усіх гайворонців і подякував виборцям за те, що  обрали йому команду з якою вдається приймати конструктивні рішенні і втілювати чимало планів на благо міста. За особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну депутатську роботу, компетентність, відповідальність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Р. Волуйко нагородив грамотами міської ради депутатів Наталію Німчук, Сніжану Зелінську, Володимира Сікорського, Олега Лабана, Інну Стародуб.

Учасників святкового зібрання – волонтерів, військових, депутатів рад різних рівнів, колективи органів місцевого самоврядування, гостей свята піснями і танцями вітали учасники художньої самодіяльності міста і району.

На знімках: під час святкування

Олександр ГЕРАСИМЧУК.