ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З 265-Ю РІЧНИЦЕЮ ГАЙВОРОНА

  • 639

ДОРОГІ ГАЙВОРОНЦІ!

Сердечно вітаю вас з 265-ю річницею Дня міста!

Фото без описуДень народження міста як і день народження будь-якої людини - це гарна нагода згадати наші позитивні досягнення, уроки і висновки, а також це точка відліку для реалізації нових планів і завдань. В нашому випадку тих, які стосуються добробуту громади, перспектив соціального розвитку, духовних аспектів, краси, гармонії і благоустрою нашої рідної домівки - міста Гайворона, історія якого починається в 1752 році.
Низько вклоняємося бойовому і трудовому подвигу дідів і батьків - невтомних трударів різних професій і різних соціальних прошарків, які залишили нам у спадок це затишне місто і все в ньому для повноцінного життя, для майбутнього, для праці, навчання, розвитку.
Щиро вітаю всю громаду, кожного містянина, кожну родину з Днем міста - світлим святом, яке обов’язково повинно бути в нашому житті, щоб наповнити його гордістю за наш мальовничий край, наших трудящих людей, духовністю і вірою в майбутнє, у мир і спокій в нашій країні. Зичу всім міцного здоров’я, родинного щастя, віри, любові, добробуту і успіхів, а нашому місту - щасливих подій, економічного і соціального розквіту і перспектив.
Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному місту. Хай квітне наш рідний Гайворон! З Днем народження, рідне місто!

Міський голова Роман Волуйко.