МІСЬКА ВЛАДА ПІДТРИМУЄ СПОРТСМЕНІВ

  • 848

Фото без описуВ Гайвороні, 11 червня на базі веслувальників відбувся відкритий чемпіонат Кіровоградської області з веслування на байдарках і каное, в якому взяли участь 95 веслувальників із чотирьох областей (Кіровоградської, Вінницької, Миколаївської та Черкаської). Спортсмени змагалися на дистанціях 1000, 500 та 200 метрів в байдарках та каное одиночках та двійках. Не зважаючи на погодні  умови – сильну зливу - веслувальники продемонстрували високі результати. Збірну команду Гайворона представляли 18 спортсменів.  Волошина Марія  та Шаманська Марія тричі виборювали перші місця (в одиночці 1000 та 500 метрів і в двійці на 200м) , Цісар Анастасія в двійці на 200м зайняла перше місце і в одиночці на 1000 та 500 м зайняла другі місця,  Фото без описуШляховська Ольга  в байдарці –двійці на дистанції 200 м зайняла друге місце і в  одиночці на 1000м зайняла третє місце, Мельничук Інна піднімалася на другу сходинку п’ядистала пошани в байдарці-двійці та двічі на третю сходинку в байдарці-одиночці, Єфременко Дмитро в байдарці-двійці зайняв друге місце. Також вдало виступили Паршогуба Кирило, Гришин Назар, Клевенець Андрій, Шкварук Вікторія, Кучерява Юлія та Годун Юлія.

Найприємнішим був парад закриття змагань на якому Гайворонські спортсмени отримали подарунки. Від імені Гайворонської міської ради секретар органу місцевого самоврядування Олександр Ковтонюк вручив  спортсменам човен-байдарку та байдарочне весло, які були придбані в рамках програми міської ради на підтримку спорту в місті. Дана програма продовжує функціонувати і надалі буде надаватись підтримка молоді у їх прагненні прославляти рідне місто на спортивних майданчиках і дистанціях. О. Ковтонюк також привітав спортсменів зі здобутими високими призовими місцями і побажав подальших успіхів у спортивних звитягах. Завдяки виділеним коштам з районного бюджету районна державна адміністрація придбала човен-каное, а переможці змагань були нагороджені медалями за сприяння районної ради.Фото без опису

Спортсмени та тренери вдячні  керівництву Гайворонської міської ради, районної державної адміністрації та районної ради за підтримку веслувальників, які в останні роки не отримували спортивного інвентарю і їздили на змагання за кошти тренерів та батьків. А в цьому році спортсмени виїжджають  на змагання за кошти, які виділенні програмою розвитку фізичної культури та спорту. І на подарованих човнах будуть займати призові місця на змаганнях найвищого рівня прославляючи наше місто, район та область.  А спортсмени, які змагаючись на чемпіонаті області потрапили до складу збірної команди області будуть виступати 1-5 липня у м.Ковель (Волинської) області на відкритому чемпіонаті України  захищаючи честь Кіровоградської області.

Галина Котова, директор ДЮСШ «Локомотив», депутат міської ради.