ДЛЯ БЕЗПЕЧНОГО РУХУ ВОДІЇВ І ПІШОХОДІВ

  • 595

Неодноразово на адресу міської ради надходили звернення гайворонців з проблемою відсутності на вулицях міста усіх потрібних дорожніх знаків. Пішоходам інколи важко перейти вулицю, водіям також доводиться інколи покладатись лише на солідарність інших водіїв. Тож з міського бюджету було виділено кошти на заміну та встановлення нових, близько шестисот знаків дорожнього руху, попередньо погодивши з державтоінспекцією потрібні знаки і місця їх встановлення.

Останніми днями підприємство «Дорактив» з м. Кіровоград  розпочало роботу по встановленню нових знаків. Як повідомили спеціалісти Олександр  і Василь, які безпосередньо виконують роботи, уже встановлено більше ста знаків, зокрема в західній частині міста та в центральній. Відповідно потрібно встановити ще близько п’ятисот знаків по місту. Хлопці роблять це якісно і швидко. Для цього в них є відповідні інструменти і техніка.

Упродовж місяця встановлення знаків планується завершити. Водіям і пішоходам відтепер буде легше і безпечніше рухатись вулицями міста.

Олександр ГЕРАСИМЧУК.