ЯК ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МОЛОДІ ТА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ

  • 1157

Фото без опису

Минулі вихідні для гайворонців були позначені аж двома святами – Днем Молоді та Днем Конституції України. Тож напередодні, у п’ятницю 24 червня, відбулось всезагальне гуляння на міському стадіоні «Прибужець». Подія була проанонсована заздалегідь, адже проводилась під патронатом  народного депутата України Костянтина Яриніча та за підтримки обласної і районної державних адміністрацій. Організатором свята став "Благодійний фонд Ярослава Бублика".  І головним «цвяхом» програми мав стати популярний поп-гурт «Авіатор».  Тому ввечері на стадіоні зібралось чимало гайворонців.Фото без опису

На найменших тут уже чекали різноманітні атракціони, гойдалки, батути, лотки із солодкою ватою, попкорном та цікавими сувенірами. Для дорослих діяли виїзні магазини і кафе.

Змонтована велика сцена з великою кількістю різноманітного світлового начиння та музичними інструментами для «Авіаторів» нагадувала, що головна подія вечора ще попереду.

Розпочались урочистості з привітання керівників міста і району. З вітальними посланнями гайворонцям виступили депутат обласної ради Артем Шевчук, керівники районної ради та держадміністрації Дмитро Грабовий та Юрій Клименко, секретар міської ради Олександр Ковтонюк.

Фото без описуЗ нагоди Дня Конституції та Дня держслужбовця грамоти та подяки обласних і районних рад та адміністрацій було вручено працівникам різних установ та організацій міста і району.

Розпочали святкову концертну програму вихованці гайворонського народного аматорського театру «Ровесник» районного Будинку культури Юлія і Аліна Заліські, Катерина Цвілюк, Ольга Пароконна та Ангеліна Береза, а також Владислава Сусол, мешканка с. Могильне, яка була учасницею другого відкритого обласного дитячого пісенного фестивалю-конкурсу  «З отчої криниці», що проходив у смт. Вільшанці. Засновником конкурсу є «Благодійний фонд Ярослава Бублика». Виступ дівчинки був високо оцінений організаторами конкурсу, за що їй було вручено подарунок.Фото без опису

Звичайно не могли не привітати гайворонців зі святами власне організатори  дійства. У своїх промовах Ярослав Бублик та Костянтин Яриніч наголосили на важливості максимальної підтримки молодого покоління, яке в майбутньому творитиме історію нашої держави.

За  високі успіхи у навчанні депутати обласної ради вручили нагороди випускникам шкіл, які закінчили навчання з медалями.

Далі на усіх гостей свята чекала розважальна програма від команди КВК «Молодіжний портал», цікаві конкурси і призи, ну і звичайно довгоочікуваний виступ «Авіатора».

Музиканти тішили публіку як уже відомими хітами, так і новими піснями. А гайворонці їх палко підтримували, разом співали і танцювали. Щирий і живий звук у виконанні хлопців з «Авіатора», яскраве світлове забезпечення і чудовий прийом гайворонців створювали незабутню атмосферу свята, пульсуючої в ритм музиці енергії і бурхливих емоцій, які запам’ятаються ще на довго.

Олександр ГОРОБЕЦЬ.