ТУРБУЮЧИСЬ ПРО НАЙМЕНШИХ

  • 729

Піклування про найкращі умови для виховання, навчання і розвитку найменших громадян нашого міста – один із найголовніших напрямків роботи органу місцевого самоврядування. Так на повному утриманні міського бюджету знаходяться чотири дитячих садочки Гайворона. І в кожному створено кращі умови для повноцінного виховання малечі. Батьки сплачують лише частину коштів на харчування дітей. Окрім того, міська рада повністю бере на себе плату за харчування дітей, батьки яких проходили службу в АТО, інвалідів, сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

За останній час в садочках проведено ряд заходів по енергозбереженню, зокрема утеплення, заміна вікон та дверей.  Щоправда в ДНЗ №4 «Малятко», що в західній частині міста, заміна дверей та вікон буде проводитись найближчим часом. Для цього з міського бюджету виділено 120 тисяч гривень.

Також виділені кошти на придбання нового твердопаливного котла в ДНЗ №6 «Веселка».

Не залишаються без уваги і школи міста. Їм також надається посильна підтримка на поточний ремонт приміщень.  Нещодавно з міського бюджету було виділено на придбання підручників для школярів 36 тисяч гривень.

Орган місцевого самоврядування завжди стояв на позиціях турботи про молоде покоління. І надалі буде всіляко підтримувати найменших громадян міста для їх найкращого навчання і виховання на благо держави.

 

Віра Тугушева,

начальник відділу фінансів та бухгалтерського обліку міської ради.