ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ

  • 634

ШАНОВНІ ГАЙВОРОНЦІ!

     8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини, в Україні відзначають День пам’яті та примирення, цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом.

       9 травня в Україні відзначається День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, це вшанування пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, підкреслення солідарності та бойового братерства усіх Об’єднаних Націй.

        Ці визначні для Українського народу дні символізують прагнення до Миру і Свободи. Нехай Перемога, здобута під час Другої світової війни, принесе нам віру в майбутнє, наповнить серця надією і милосердям та поєднає у спільному прагненні до миру та злагоди.

        Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя і щастя, квітучих весен під мирним небом на довгі літа, успіхів і творчої наснаги у справі відродження нашої великої, мирної та свободолюбивої держави, в ім’я народу.

        Нехай у наших звершеннях збудуться всі прагнення тих, хто нерідко ціною свого життя відстоював мирне сьогодення. Нехай мир і злагода завжди живуть на нашій землі!

Вічна слава переможцям!                

З повагою, міський голова Роман Волуйко