У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 704

У вівторок 22 листопада відбулось десяте засідання виконкому міської ради.

Вів його міський голова Роман Волуйко. Затвердивши  порядок денний члени виконкому розглянули питання Про затвердження проектно-кошторисної документації на виконання робіт за робочим проектом «Капітальний ремонт. Освітлення алеї скверу «Перемоги» в м.Гайворон». Заслухавши доповідь заступника міського голви Олександра Штундера, члени виконавчого комітету затвердили проектно-кошторисну документацію робочого проекту загальною кошторисною вартістю будівництва у поточних цінах станом на 10 жовтня 2016 року 49,975 тис. грн.

Керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 213, 215, 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою охорони прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, виконком міської ради вирішив внести зміни до до п.2 рішення виконкому від 24 листопада 2015 року № 12 «Про склад адміністративної комісії та затвердження положення про її діяльність» наступним:

«Уповноважити наступних посадових осіб складати протоколи про адмінправопорушення: Березовський О.О. - технік з обліку по водопостачанню та водовідведенню?КП «Гайворонський комунальник»; Хилимендик Ю.К. - технік з обліку по водопостачанню та водовідведенню УП КП «Гайворонський комунальник»; Марценківська О.В. - технік з благоустрою?КП «Гайворонський комунальник».

З метою проведення Новорічних та Різдвяних свят, виконавчий комітет затвердив план заходів з їх підготовки та відзначення. Заходами передбачено: організувати і провести роботу з приведення території міста в належний санітарний стан, святково прикрасити місто До Новорічних та Різдвяних свят; придбати подарунки для дітей, які братимуть участь в конкурсах на відкритті Новорічної ялинки; провести акцію «Святий Миколай - дітям»;  проведести конкурс між ДНЗ «Новорічна іграшка для ялинки»; придбати солодощі, подарунки для дітей та ін.

Також виконком розглянув та прийняв відповідні рішення стосовно зрізання дерев на території міста, надання матеріальних допомог громадянам тощо.

 

Заряна ХМАРА,

заступник міського голови.