КОМУНАЛЬНИКИ ВІДЗНАЧАЮТЬ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

  • 675

 

Уже завтра комунальники нашого міста і всієї України відзначатимуть професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Напередодні професійного свята в актовому залі КП «Гайворонський комунальник» відбулись урочистості з нагоди свята. Колектив підприємства вітали його нинішній керівник Микола Годованець та міський голова Роман Волуйко.

На самому початку свята міський голова звернувся до працівників комунальної служби міста з вітальним словами. Він відзначив, що місто не може існувати без щоденної кропіткої праці комунальників. Саме від них залежить благоустрій наших вулиць, будинків, чистота, нормальне функціонування систем водопостачання та водовідведення тощо.

З нагоди свята Роман Волуйко відзначив грамотами та цінними подарунками кращих працівників та побажав усім комунальникам міцного здоров’я, наснаги, впевненості в майбутньому, миру і родинного затишку.

Виконуючий обов’язки начальника комунального підприємства Микола Годованець також відзначив, що підприємство потроху вибирається зі складного фінансового становища, зменшується заборгованість по виплатах і в недалекому майбутньому зміни, які відбуваються допоможуть підприємству вийти на новий рівень розвитку.

Також з нагоди професійного свята Микола Васильович відзначив кращих працівників грамотами і грошовими винагородами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису