Озеленюємо і прибираємо місто

  • 698

   Триває оголошений міською радою місячник благоустрою. Комунальники продовжують роботи з озеленення міста. В парку Перемоги цими днями було висаджено кілька десятків молодих дерев. Дещо раніше на вулиці Василя Стуса посаджено близько сотні кущів самшиту. Планується висадити іще кілька десятків вічнозелених кущів.    Працівники комунального підприємства «Гайворонський комунальник» також проводять  прибирання парків і скверів, побілку дерев. З метою відпочинку і розваг для дітей у сквері Перемоги комунальники додатково встановили спортивні розважальні споруди дитячого майданчику. І діти вже його облюбували. Також найближчим часом комунальники планують встановити придбані міською радою дитячі майданчики в західній частині міста і в парку Юності.

     Цими днями парк Юності облагородили студенти Гайворонського політехнічного коледжу.  Разом з наставниками вони прибрали торішнє листя, та сміття, побілили дерева. Долучаються до генерального прибирання міста і  колектив підприємств, установ та організацій міста. Уже традиційно одним із перших і найактивніших – тепловозо-ремонтний завод. Працівниками заводу облагороджено паркан, фасад приміщення, тротуар по вулиці В. Стуса тощо. Не стоять осторонь й інші організації та установи міста. Але поки не всі поспішають виконувати рішення виконкому.

   Тому вкотре нагадуємо, що з першого до тридцятого квітня триває місячник благоустрою. Закликаємо усіх гайворонців, колективи підприємств, установ, приватних підприємців, об’єднання громадян долучитись до облагородження міста прибравши свої, прилеглі чи закріплені території, побілити дерева, бордюри, висадити квіти на клумбах, озеленити території висадивши дерева. Тільки разом, спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто чистим і красивим.

 

заступник міського голови,Олександр ШТУНДЕР

На знімках: комунальники озеленюють місто; студенти і викладачі коледжу прибирають парк Юності; діти розважаються на новому спортивному майданчику.