Цілодобовому водопостачанню бути!

  • 541

 Раніше на сторінках «Гайворонського кур’єру» ми повідомляли про ініціативу міського голови Романа Волуйка щодо залучення спеціалістів з інших регіонів України на допомогу комунальникам у питанні покращення водопостачання в місті. Провівши ряд заходів з виявлення потужностей свердловин та мережі вони надали свої висновки та рекомендації. І це був перший крок до вирішення наболілої для більшості гайворонців проблеми безперебійного постачання питної води.

   А наступним рішучим кроком стало те що, завдяки отриманій інформації та задіявши іще дві свердловини комунальникам все ж вдалось розпочати цілодобове водопостачання в місті починаючи із 31 березня.

   Як повідомив міський голова Роман Волуйко, питання цілодобового водопостачання на даний час є одним із головних в роботі міської ради і перебуває на особливому контролі. І в подальшому він спільно з комунальниками буде докладати максимум зусиль для якісного і цілодобового постачання води гайворонцям.

   Водночас комунальники повідомляють, що проводять рейди з виявлення незаконних підключень до водомережі. В разі виявлення таких, громадяни будуть притягуватись до відповідальності.

 

Максим Шульга.