ЗВЕРНЕННЯ

  • 559

 

Наближається найбільше свято – День Незалежності України, яке відзначатимемо 24 серпня. Днем раніше святкуватимемо?День Державного?Прапора. Міська рада спільно з комунальниками?докладають чимало зусиль, щоб підготувати місто до свят. Для цього прибираються парки, центральні вулиці, тротуари, скошуються бур’яни тощо.

Міська рада, виконавчий комітет звертаються до керівників підприємств, установ та організацій, мешканців міста з проханням подбати про чистоту й порядок на своєму подвір’ї, відремонтувати фасади будинків, виполоти бур’ян, прибрати сміття, висадити квіти на клумби тощо. Це почесний обов’язок кожного свідомого громадянина. А всі разом, спільними зусиллями ми можемо і повинні створити в місті яскраву, привабливу святкову атмосферу, яка тішитиме всіх нас і гостей міста.

День Незалежності – це свято, яке об’єднує усіх нас спільним прагненням до свободи і права жити у вільній, самостійній, успішній Україні. І ми, як громадяни нашої держави, повинні гідно підготуватись до її 26-го Дня народження.

 

Виконком міської ради.