Газифікація міста

  • 653
 
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ТА ІНЖЕНЕРИ ОБГОВОРИЛИ ЗАВЕРШЕННЯ ПРОЕКТУ
   22 квітня відбулась робоча зустріч міського голови Романа Волуйка, голови обслуговуючого кооперативу «По газифікації міста Гайворона» Олександра Турундяка, спеціалістів міської ради із інженерами-проектувальниками ПАТ «Вінницягаз» щодо закінчення робіт з проектування газопроводу по місту.  Як повідомлялось раніше, його виготовлення повністю оплатила Гайворонська міська рада, щоб зменшити фінансове навантаження на гайворонців.
   В ході зустрічі було обговорено деякі моменти прокладання газопроводу по місту.  Зокрема затримки із завершенням проекту пов’язані зі складнощами переходу газових мереж через автомобільні дороги зі збереженням асфальтного покриття. Також існують труднощі із прокладанням газових мереж через залізничні колії, яких в Гайвороні чимало.
   Проект планувалось закінчити уже до кінця поточного тижня, але через вищеназвані інженерні проблеми його буде завершено до кінця квітня. Як тільки це станеться, буде відома точна вартість газомережі в цілому і для учасників кооперативу зокрема.
   І щоб ця вартість була якомога меншою, учасники зустрічі одноголосно закликали городян вступати до кооперативу.  Адже уже скоро почнеться будівництво газопроводу.
 
Олександр ГОРОБЕЦЬ.
 
На знімку: під час зустрічі.