ВІТАЛИ РЯТУВАЛЬНИКІВ

  • 647

Фото без описуПрофесія рятувальника – одна з найпочесніших і найнебезпечніших. Рятівникам часто доводиться ризикувати власним життям заради спасіння життя і здоров’я інших. Вони справжні чоловіки, відважні, сильні і витривалі. Рятувальниками стають за покликанням.

Цими днями підрозділ Державної пожежно-рятувальної частини 21 м.?Гайворон відзначав своє професійне свято. Привітати винуватців прийшли заступник голови райдержадміністрації Олександр Костенко, керуюча справами районної ради Наталя Ратовська, міський голова Роман Волуйко. Фото без описуУ своєму виступі очільник громади привітав колектив рятувальної частини зі святом і побажав професійних успіхів, стабільності і поменше аварійних виїздів. Адже як кажуть, поки пожежник спить – держава багатіє. За заслуги на варті безпеки Роман Тарасович вручив грамоту міської ради старшому водію ДПРЧ-21, старшому прапорщику служби цівільного захисту Роману Гонтаруку. З вітальним словом виступили і представники районної ради і райдержадміністрації, а також вручили спільні грамоти рятувальникам.

Начальник?служби цивільного?захисту Олександр Осадчий коротко розповів про стан справ в управлінні державної служби з надзвичайних ситуацій і побажав колегам усіляких гараздів та професійних досягнень. Також вручив чергові звання та висловив подяки за успіхи в службі окремим рятувальникам.

Наостанок усіх присутніх вітав піснями творчий колектив районного Будинку культури.

Юлія Січкар.

На знімку: міський голова Роман Волуйко вручає грамоту старшому водію ДПРЧ-21 Роману Гонтаруку; колектив рятувальної частини.