РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ

  • 677

 

Рішенням виконкому міської ради від 28 квітня 2017 року затверджено провести з 1 квітня по 1 травня 2017 року місячник по санітарній очистці та поліпшення благоустрою міста Гайворон.

Рішення передбачає рекомендувати депутатам міської ради на підпорядкованій їм територіям активізувати населення на впорядкування будівель, парканів, прилеглих територій, і постійне їх утримання в зразковому стані.

Керівникам підприємств, організацій, установ, закладів усіх форм власності провести організаційну роботу по поліпшенню благоустрою та санітарного стану своїх та прилеглих територій.

Фінансування робіт проводити за рахунок бюджетних видатків на благоустрій та коштів підприємств, організацій, установ та комерційних структур міста.

Зобов’язати власників індивідуальних житлових будинків міста постійно утримувати присадибну, дворову прилеглу територію в належному санітарному та естетичному стані.

Через засоби масової інформації широко і всебічно висвітлювати хід проведення місячника по санітарній очистці та благоустрою.

 КП «Гайворонський комунальник» до 1 квітня 2017 року розробити заходи по санітарній очистці та поліпшенню благоустрою міста і подати на затвердження.

КП «Гайворонський комунальник» надати дозвіл на проведення санітарних вирубок, видалення сухостійних, буреломних, вітровальних, пошкоджених хворобами та шкідниками дерев і кущів, вирубки дерев, чагарників на території міста та паркових зон.

 

Міськвиконком.