ОНОВЛЕНИЙ «ЗІЛ» КОМУНАЛЬНИКІВ ГОТОВИЙ БОРОТИСЬ З ОЖЕЛЕДИЦЕЮ В МІСТІ

  • 1915

Фото без описуЗима уже «на носі» і невдовзі може привітатися сніговими заметілями. Тож комунальники активно готуються до боротьби зі сніговою стихією. Зокрема зусилля?спеціалістів направлені на підготовку техніки для прочистки і посипання доріг міста.

Минулого сезону для комунальників було закуплено кілька сніговідвалів. Цьогоріч було прийнято рішення підготувати ще одну одиницю техніки для посипання вулиць протиожеледним матеріалом. Для цього було переобладнано автомобіль «ЗІЛ», який раніше використовувався як?поливомийний. Машина пройшла ремонт, оновлена гума. На її шасі спецорганізацією в місті Житомир встановлено спеціальну мобільну протиожеледну установку. Як зазначив керівник підприємства Сергій Деркач, система може як посипати дороги сипучими матеріалами, так і поливати рідкими соляними розчинами. Також машина уже обладнана щіткою для підмітання і сніговідвалом. Водночас система дуже легко знімається і автомобіль може виконувати свої першовихідні функції, як то поливати і мити дороги.

За інформацією начальника підприємства сьогодні уже готові до боротьби з зимовою стихією сім одиниць техніки. Також заготовлено багато протиожеледного матеріалу.

На знімку: оновлений автомобіль «ЗІЛ» підготовлений до посипання доріг взимку.