У ГАЙВОРОНІ ВІДКРИТО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

  • 801

Фото без опису

У ГАЙВОРОНІ ВІДКРИТО НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

Сьогодні, 20 грудня, в Гайвороні на площі ім. Т. Шевченка відбулось урочисте відкриття головної міської ялинки.
Вечір п'ятниці зібрав на площі не менше тисячі гайворонців. Святкову програму підготував творчий колектив міського Будинку культури у співпраці та за технічної підтримки спеціалістів та аматорів сцени районного Будинку культури. Концертну програму вели Алла Соболенко і Тетяна Панасюк.
Привітав гайворонців зі святом міський голова Роман Волуйко. Він подякував гайворонцям за те, що цього вечора завітали на відкриття ялинки і побажав усім родинного затишку, любові, тепла миру і здійснення мрій.
Зі святом дорослих і дітей вітав Святий Миколай. Він вручив подарунки малечі з багатодітних сімей міста, які завітали на урочистості.
Упродовж свята усі бажаючі могли пригоститися гарячим чаєм і смаколиками організованими колективом апарату міської ради та іншими напоями і закусками у виїзних магазинах.
Також кожен відвідувач свята міг отримати подарунки від органу самоврядування - календарі, блокноти, святкову мішуру і бенгальські вогники.
Більшість гостей свята відзначали, що цьогорічна ялинка дуже гарно прикрашена, а новинкою свята стала сяюча арка на площі.
Сяюча від вогнів ялинка і площа ім. Шевченка, числені фотозони тішитимуть мешканців і гостей Гайворона упродовж усіх Новорічних і Різдвяних свят.