Адаптована електронна карта міста Гайворон

  • 2288

Фото без опису

ТОВ "Авіаційний розрахунковий центр" в рамках договору з Гайворонською міською радою виконав адаптацію топографічних планів на території міста Гайворон і створив електронну базу даних в середовищі ArcGIS. Адаптована електронна карта міста Гайворон розміщена на геопорталі «GEOPORTALUA» та на офіційному сайті Гайворонської міської ради.

Електронна карта міста - є картографічною основою для виявлення основних структурних елементів місцевості, її територіальних ресурсів, а також визначення існуючих планувальних обмежень відповідно до державних будівельних та санітарно-гігієнічних норм.

Дана компанія також створила електронні карти для багатомільйонних міст, таких як: м. Київ, м. Дніпро, м. Рівне, в тому числі єдине місто районного значення в Україні - Гайворон. Це результат виконання Програми Гайворонської міської ради щодо забезпечення розроблення містобудівної документації (генерального плану міста Гайворон та генерального плану села Садове) на 2017-2018 роки з внесеними змінами рішенням сесії від 5 грудня 2019 року № 1836.

Адаптована електронна карта відкриває для всіх мешканців та організацій міста великі можливості:

- використовувати в роботі не паперові карти, а електронну, що полегшить роботу;

- власники прибудинкових територій можуть відслідковувати свою територію;

- карта буде корисна для використання в роботі Нацполіції, ДСНС, суб'єктів господарювання;

- допомога у проведенні аналізу територій з приводу нових забудов;

- проводити аналіз щодо територій міста виконавчому комітету та КП "Гайворонський комунальник" та більш оперативно реагувати та приймати відповідні рішення;

- в майбутньому можливо буде наносити окремі шари щодо назв вулиць та провулків, номерних знаків домогосподарств та багатоповерхових житлових будинків, для ведення адресного домогосподарства, майданчиків для збору та сортування сміття, нанесення систем водопостачання та водовідведення, наявність МАФів на території міста з прив'язкою до дозвільних документів та багато іншого.