«МОЛОДЬ ЗА ЧИСТЕ МАЙБУТНЄ» ЗМІНЮЄ МІСТО УЖЕ СЬОГОДНІ

  • 761

 

Хто б і скільки не говорив, що наша молодь, вихована на Інтернеті і гаджетах, ні чим не переймається і ні про що не турбується, вкотре переконуєшся в протилежному. Приклад тому ГО «Молодь за чисте майбутнє». Члени організації – молоді люди.  За останні кілька днів члени організації прибрали від сміття і оголошень на стінах, облагородили, пофарбували і розмалювали зупинки громадського транспорту в місті.Фото без опису

- Ідея виникла раптово і основною метою  такої ініціативи спочатку був намір надати можливість дітям та підліткам себе реалізувати в художньому напрямку. Але, як виявилось, у нас не тільки діти талановиті. А також хочемо показати іншим, що для покращення житття в нашому місті не достатньо лише розмов та скарг, потрібно щось робити. – говорить голова організації Олена Шаповал. -  На нашу пропозицію відгукнулось дуже багато?людей. Марущак?Світлана, Дятленко?Олександр, Плахотнюк?Альона, Білодід Сергій,?Малюта Надія,?Ємельянович Тетяна, Касько Тетяна, Наталія Друзь, Яценко Тетяна, Марущак Юрій, Ольга Антоненко - це члени нашої ГО та ініціативна група. Також нам допомагали депутати, підприємці, та звичайні мешканці міста.

Фото без описуТаким чином небайдужі гайворонці навели лад на зупинках Заводська площа (біля пам’ятника паротягу МТ-202), біля перехрестя вулиць Подільська і В. Стуса (АВіК), по вул. Свободи (перехрестя з провулком Банківським),  зупинка біля магазину «Олімпія», зупинка по вул. Н. Богач.

Олена також зазначила, що до 265-ї річниці м. Гайворона члени організації планують розмалювати всі 12 зупинок в місті і запрошує приєднуватись усіх, кому не байдуже, як виглядає його місто і хто хоче його змінювати на краще.

Вкотре переконуюсь, що скільки б злі язики не говорили, є свідомі люди, які не відволікаються на пусті балачки, а закотивши рукави, змінюють рідне місто своїми руками.

На знімках: ГО «Молодь за чисте майбутнє» під час робіт з благоустрою зупинок громадського транспорту в місті.Фото без опису
Фото без опису