ПІДГОТУЙМОСЯ ДО ДНЯ МІСТА

  • 618

Наближається 264-а річниця міста Гайворона, яку відзначатимемо 25 вересня. З цієї нагоди рішенням виконкому оголошено місячник благоустрою з підготовки до Дня міста. Міська рада спільно з комунальниками докладають чимало зусиль, щоб підготувати місто до свят. Для цього прибираються парки, сквери, центральні вулиці, тротуари, ремонтуються дороги, скошуються бур’яни, тощо.

Але якщо за парки і сквери відповідають комунальники, то за прибудинкові території, під’їзди -  власники домоволодінь, мешканці будинків, квартир. З цього приводу міська рада, виконавчий комітет звертаються до керівників підприємств, установ та організацій, мешканців  міста з закликом подбати про чистоту й порядок на своєму подвір’ї, біля нього, в під’їзді, відремонтувати фасади будинків, виполоти бур’ян, прибрати сміття, висадити квіти на клумби тощо. Це почесний обов’язок кожного свідомого громадянина. А всі  разом, спільними зусиллями ми можемо і повинні  створити в місті яскраву, привабливу святкову атмосферу, яка тішитиме всіх нас і гостей.

День міста – це свято, яке об’єднує усіх нас у нашому  спільному прагненні  жити, працювати, виховувати дітей у рідному місті,  насолоджуватись його краєвидами, чудовою природою. Місто над Бугом – це наш дім і ми, як його свідомі мешканці, повинні гідно підготуватись до його Дня народження!

Міськвиконком.