ОГОЛОШЕННЯ

  • 665

Гайворонська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Повинен знати: Конституцію України; Закон України "Про місцеве самоврядування»; акти законодавства, розпорядчі, інструктивні та методичні документи, що регламентують діяльність територіального центру; практику застосування законодавства з питань, що належать до компетенції територіального центру; основи управління; Кодекс законів про працю основи економіки; профілюючі дисципліни (залежно від функцій галузі, з якою пов'язана відповідна діяльність); державну мову; правила експлуатації комп'ютерної, обчислювальної та організаційної техніки; правила охорони праці та протипожежного захисту.

Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст за однією із спеціальностей за профілем роботи). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж державної служби за фахом на керівних посадах - не менше 2 років або стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах - не менше 7 років.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дати опублікування оголошення, за адресою: м. Гайворон, вул. В.Стуса, 30, кабінет №5

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ екзаменаційних білетів при проведенні конкурсу на заміщення вакантних посад Гайворонської міської ради