ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДА З ПЕРЕВІРКОЮ НА ГАЙВОРОНЩИНІ

  • 730

У середу 30 листопада гайворонщину у складі робочої групи обласної райдержадміністрації відвідав перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко. Відповідно розпорядження голови ОДА «Про організацію та проведення у 2016 році комплексних перевірок стану виконання районними державними адміністраціями області повноважень, передбачених Законом України "Про місцеві державні адміністрації» цього дня робоча група ОДА мала проінспектувати усі відділи і напрямки роботи РДА.

У сесійній залі районної ради С. Коваленко провів коротку координаційну нараду разом з головою Гайворонської РДА Юрієм Клименком та головою районної ради Дмитром Грабовим. Під час наради заступник голови ОДА повідомив, що прийнято рішення про виділення фінансування на ремонт даху Гайворонської центральної районної лікарні. Стосовно медичної сфери Сергій Петрович наголосив, що обласна адміністрація на особливому контролі тримає процес входження колишньої  вузлової?лікарні «Укрзалізниці» у медичну систему району, зокрема в її первинну ланку. Також С. Коваленко  відзначив один з кращих показників Гайворонського району в області по освоєнню коштів на розвиток інфраструктури, а також перевиконання бюджет району на  19 мільйонів, близько чотирнадцяти з яких – це міський бюджет. Водночас Сергій Петрович наголосив на тому, що Гайворонський район має один з найнижчих в області показників доходів на душу населення. І це дуже прикра цифра, яку потрібно покращувати.

Скоординувавши дії з представниками тих чи інших підрозділів РДА робоча група упродовж дня інспектувала усі відділи райдержадміністрації. Підсумки перевірки стануть відомі найближчим часом.

 

Олександр ГЕРАСИМЧУК.