СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 534

У понеділок 29 листопада відбулась (тринадцята) сесія гайворонської міської ради сьомого скликання. Вів її міський голова Роман Волуйко.

Першим депутати розглянули питання про регламент, куди своїм рішенням внесли зміни щодо способу?голосування. Зокрема визначено, що він здійснюватиметься за допомогою комп’ютеризованої системи «Рада-голос». А в разі неможливості нею користуватися – звичайним підняттям рук.

Далі депутати заслухали доповідь начальника відділу бухгалтерського обліку та фінансів міської ради В. Тугушевої і внесли необхідні зміни до бюджету міста на 2016 рік.

Також депутати розглянули ряд земельних питань і прийняли відповідні рішення. В розділі різне виступили депутати Сніжана Зелінська, Віктор Костишин  та Олександр Жук. Перша виступаюча звернулась до депутатів із проханням розглянути на наступній сесії питання про закупівлю для районної лікарні спецобладнання, яке

вкрай необхідне для ефективного лікування хворих. Депутати В. Костишин та О. Жук звернулись до інших колег з закликом допомогти з роз’яснювальною роботою серед гайворонців про вступ до кооперативу «По газифікації міста Гайворона» і внесенням першого внеску.

На цьому сесія свою роботу завершила.

 

Олександр КОВТОНЮК,

секретар міської ради.