ПІДТРИМУЄМО НАШИХ НА ПЕРЕДОВІЙ

  • 580

Фото без описуНаші герої-гайворонці продовжують нести службу на рубежах протистояння з терористами на сході України. І для того, щоб давати гідну відсіч агресору, їм потрібна і наша з вами підтримка. Адже оборона держави – справа усього народу.

Днями додому на кілька днів завітав Роман Друзь, гайворонець, учасник АТО, який воює на сході уже не перший рік. Наразі він зі своїм 42-м окремим мотопіхотним батальйоном 57-ї окремої мотопіхотної бригади несе службу під Маріуполем. Усі ми знаємо, що техніка має властивість ламатись, особливо, коли вона не нова. Тож додому Роман приїхав з дилемою – потрібен акумулятор для автомобіля, який допомагає хлопцям під час служби. Апарат міської ради на чолі з міським головою Р. Волуйком запропонував земляку свою допомогу. Зібравши кошти, колектив купив потрібний акумулятор, а також смаколиків для військових.

Р. Друзь у свою чергу висловив слова вдячності за допомогу колективу міської ради, а також волонтерам міста і району, небайдужим гайворонцям?Сергію Малюті,?Віталію Демєцу,?Олегу Загоренку,?Сергію Молдаванову, Благовіщенській (Ульянівській) спілці ветеранів АТО, усім, хто так чи інакше допомагає і підтримує наших хлопців на передовій.

 

Олександр ГОРОБЕЦЬ.